Cautare:      Cautare Avansata

Oferte speciale


 
        


Vă salută portalul informaţional UNIPRICE.MD


Uniprice.md lansează oferte pentru plasarea pe acest portal a informaţiilor despre preţurile la servicii şi produse realizate de către compania D-stră.

Conceptul primordial al acestui portal informaţional constă in informarea vizitatorilor sitului în exclusivitate despre preţuri comparative cu altele la aceleaşi produse şi servicii prestate de către mai mulţi producători, distribuitori, furnizori sau centre comerciale cît şi redirecţionarea facilitară a potenţialilor voştri clienţi spre ele.

Achiziţionarea tuturor produselor plasate pe situl Uniprice.md de către vizitatori, este posibilă in exclusivitate de la producătorii, distribuitorii, furnizorii sau centrele comerciale, prezenţi pe acest portal informaţional.

Dacă sunteţi cointeresaţi in plasarea informaţiilor despre preţurile la produse sau servicii prestate de către compania D-stră pe spaţiul acestui portal informaţional, expediaţi solicitarea la adresa electronică office@uniprice.md

Versiune de tipar Versiune de tiparPagina Principala | Despre Noi | Termenii si conditii | Contacte Designed by www.friendstudio.biz