Cautare:      Cautare Avansata

Oferte speciale

DELL Inspiro...
658.00

Caini de rasa
0.00
Manastirea T...
100.00

Twist Off 1...
118.00 
        

Pagina principala : Frumusete si sanatate : Servicii si optiuni :


Imaginea
Descrierea produsului
Brandul
Pretul

 Sauna la comanda
Sauna la comanda
Există posibilitatea de a avea propria saună conform dimensiunilor comandate de dvs; va întruni absolut toate cerinţele dvs. Informaţia oferită de către client, ca de exemplu: măsuri, opţiuni, tipul de lemn,
0.00


Cromoterapie
Cromoterapie
Cromoterapia işi are originile în medicina indiană, dar practicarea ei este de asemenea pe larg răspândită si în restul lumii, deoarece şi-a dovedit eficacitatea în timp. Cromoterapia este ştiinţa prin care are loc stabilizarea sau schimbarea frecvenţelor organismelor prin intermediul vibraţiilor diferitor culori.
0.00


Muzicoterapia
Muzicoterapia
Alpha Industries promovează conceptul de wellness, astfel produsele noastre sunt întotdeauna îndreptate spre a oferi clientului o petrecere a timpului plăcută, sănătoasă şi de întinerire. În acest scop, noi oferim opţional muzicoterapia, echipamentul de ultimă generaţie este disponibil în trei variante. Alegeţi varianta care vă place mai mult!
0.00


Panouri de comanda
Panouri de comanda
Panourile de comandă manuale sau digitale sunt plasate in majoritatea cazurilor la exteriorul cabinei.
0.00


Sobe pentru sauna
Sobe pentru sauna
Sobele noastre standard pentru saune sunt produse de Alpha Industries. Specificaţiile EN sunt respectate cu stricteţe, sobele fiind testate de TÜV din Germania. Noi producem sobe de 3KW,4,5 KW, 6KW şi 8KW. Versiunea standard a sobelor electrice poate fi conectată la 380 V.
0.00


Sobe pentru sauna Biomat
Sobe pentru sauna Biomat
Sobele noastre standard pentru saune sunt produse de Alpha Industries. Specificaţiile EN sunt respectate cu stricteţe, sobele fiind testate de TÜV din Germania.
0.00

In Vitrina
1,324.00
0.00
0.00
118.00Pagina Principala | Despre Noi | Termenii si conditii | Contacte Designed by www.friendstudio.biz