Cautare:      Cautare Avansata

Oferte speciale

Cabina infra...
0.00

Sauna Chaleu...
0.00
Cromoterapie
0.00

DELL Inspiro...
658.00 
        

Pagina principala : Frumusete si sanatate : Solarii :


1   2   urm >>afiseaza toate
Imaginea
Descrierea produsului
Brandul
Pretul

Solariu  Executive
Solariu Executive
Modelul Executive a început să fie recunoscut drept cel mai bun aparat de bronzat de pe piaţă. Executive este un model excelent, confortabil. Banca extrem de largă permite o bronzare extrem de placută şi relaxantă. Forma curbată a topului oferă o bronzare perfectă a feţei şi corpului, efect mai greu de obţinut în alte bănci solare.
0.00


Solariu  Xtreme
Solariu Xtreme
Xtreme este cea mai recentă bancă solară pentru uz casnic elaborată de Alpha Industries. Un design nou ce combină calitatea şi experienţa Alpha Industries cu tehnologiile de ultimă oră şi un grad de confortabilitate sporit . Acces facil spre bancă graţie înălţimii perfecte a băncii.
0.00


Solariu Alpha Cab 36
Solariu Alpha Cab 36
Aceasta este versiunea compactă a cabinei verticale Alpha Sun. Acest dispozitiv de bronzat este echipat cu 36 tuburi şi există posibilitatea de a adăuga 7 lămpi spaghetti. Deoarece nu există contact între corp şi plăcile acrilice, procesul de transpiraţie este mai puţin intens,
0.00


Solariu Alpha Cab 54
Solariu Alpha Cab 54
Noua cabină verticală Alpha Sun nu a suferit doar un ?lifting facial?, dar de asemenea şi o renovare tehnică. Acum vine într-o culoare sidefată stilată sau un finisaj mat. Din cauza instalării orizontale a ventilatoarelor axiale în panouri, găurile deschise nu mai sunt vizibile.
0.00


Solariu Alpha spray
Solariu Alpha spray
Alpha Spray este o invenţie senzatională oferită de către Alpha Industries. Acest produs de ultimă generaţie este numit Alpha Spray şi prezintă o cabina spray dotată cu 18 orificii de dispersare a soluţiei lichide de autobronzant. Acest concept nou vă garantează un ten uniform şi perfect bronzat în doar câteva secunde (pentru o perioadă de 5-7 zile).
0.00


Solariu Elegance
Solariu Elegance
Elegance-ul poate fi echipat cu tuburi UV de 100W, 160W şi 180W. O noutate în construcţia noului model Elegance este placa acrilică de formă plată a băncii, care face accesul în solariu mult mai comod şi un foarte bun efect de bronzare.
0.00


Solariu Incotan
Solariu Incotan
Acest produs încorporează toate avantajele tehnologiei moderne de bronzat : bancă extra largă şi confortabilă, cu acces facilitat, rază de iluminare perfect calculată de la top, sistem de absorbţie şi propulsare a aerului de înaltă capacitate, aer condiţionat, ventilare specială pentru corp,
0.00

1   2   urm >>afiseaza toate
In Vitrina
1,500.00
43.00
40.50Pagina Principala | Despre Noi | Termenii si conditii | Contacte Designed by www.friendstudio.biz